Hulp en tips bij je act

foto bruiloftslied

Je wilt graag een klein optreden doen op een bruiloft, verjaardag of een ander feest. Een sketch, een liedje… maar hoe doe je dat? Ik help je met tips voor een liedje op een bruiloft, hulp bij het schrijven van een sketch voor een verjaardag of muzikale ondersteuning.

Als zanger/toetsenist/entertainer weet ik wat er nodig is om van jouw act een groot succes te maken. Dat kan variëren van hulp bij het maken van een karaoke-versie van een liedje, het vooraf opnemen van je lied tot het helpen bij het schrijven van een goede tekst. Ook is live begeleiding tijdens het feest mogelijk. Alles om jouw act te laten slagen!

Belangrijk is dat het liedje of de act (het “stukje”) past bij het bruidspaar of de jarige. Is bijvoorbeeld een bruidspaar wel in voor een practical joke dan is het leuk om daar iets mee te doen in een komische act. Maar maak je een act voor een rustig persoon, dan kun je beter kiezen voor een luisterliedje. Welke vorm je ook kiest voor je act, ik help je hier graag bij.

Heb je muzikale begeleiding nodig? Live gespeeld of vooraf opgenomen in mijn studio? Geen enkel probleem. Het is zelfs mogelijk om vooraf het lied in te zingen en de opname te gebruiken.

Lukt het je niet om de perfecte tekst te schrijven? Ik heb jarenlange ervaring met het schrijven en uitvoeren van cabaretprogramma’s. Deze ervaring gebruik ik graag om een tekst te schrijven op basis van informatie die jij aanlevert. Succes gegarandeerd!

Afhankelijk van jouw wensen maak ik een prijsopgave, met in het achterhoofd dat het natuurlijk wel “leuk moet blijven”. Heb je interesse? Neem dan snel contact met me op, dan help ik je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: