Feestmuziek!

Organiseer je binnenkort een feest en ben je nog op zoek naar de ideale ambiance? Dan is het belangrijk dat je ook aandacht besteedt aan de muziek! Feestmuziek zorgt immers voor de juiste sfeer en ambiance.

Of het nu gaat om een huwelijk, een verjaardag, een vriendenweekend of een openbaar evenement, de juiste feestmuziek is essentieel om je gasten in de juiste stemming te krijgen.

Gelukkig kan je bij mij terecht voor alles wat met professionele feestmuziek te maken heeft!

Repertoire en mogelijkheden

Ik speel muziek uit verschillende genres en periodes, van de jaren 60 tot nu, en kan me aanpassen aan het gewenste geluidsniveau. Daarbij is het, zeker aan het begin van de avond, belangrijk dat de gasten ook met elkaar kunnen praten zonder te hoeven schreeuwen.

 

Bovendien is het helemaal aan jou om te bepalen hoelang je mijn van mijn muzikale diensten gebruik wilt maken: van één uur tot een volledige avond, alles is bespreekbaar. Samen bepalen we het te spelen repertoire. Uiteraard kunnen vooraf en tijdens het feest verzoeknummers worden aangevraagd. Zo zorgen we er samen voor dat jij en je gasten een onvergetelijk feest beleven.

Ontzorgen

Ik zorg zelf voor een professionele licht- en geluidsinstallatie die geschikt afhankelijk van de locatie geschikt is tot ongeveer 150 personen. Afhankelijk van de locatie zorg ik ervoor dat de sfeer en de feestmuziek optimaal worden overgebracht. 

Verwacht je een sketch, liedje of speech? Ook dat is geen probleem. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van de apparatuur die ik meebreng. En is er tijdens de avond een gast die wil meezingen? Geen probleem, mijn meezingmicrofoon gaat altijd mee op pad!

Contact

Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken, ik sta graag voor je klaar. En in overleg is bijna alles mogelijk. 

Klik hier om contact op te nemen