Huwelijksceremonie

Huwelijksceremonie en bruiloft muziek

Jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd! Je bruiloft is de mooiste dag van je leven. Een dag die precies aan jullie wensen moet voldoen. Ik help jullie daarom graag bij het verzorgen van de perfecte bruiloft muziek.

Muziek bepaalt mede de sfeer van jullie bruiloft, zeker bij de officiële momenten. Het roept herinneringen op aan gebeurtenissen die voor jullie speciaal zijn. Live muziek tijdens de bruiloft versterkt dit nog eens extra. Denk maar eens aan de bruiloften die je bezocht, waarschijnlijk werd je het meest geraakt door muziek die live ten gehore werd gebracht.

Ik zoek samen met jullie naar de muziek die voor jullie of jullie dierbaren belangrijk is. Deze liedjes zing ik voor jullie tijdens jullie bruiloft.

Wettelijke ceremonie bruiloft muziek

De wettelijke ceremonie vindt vaak plaats in het gemeentehuis, maar kan in veel gemeenten op de plaats van jullie keuze. Tijdens de ceremonie worden meestal 3 tot 5 liedjes gespeeld. Het is jullie bruiloft, dus jullie bepalen het precieze aantal. Deze momenten worden vaak muzikaal begeleid met muziek: de binnenkomst van jullie, na de huwelijkssluiting, tijdens het tekenen van de akte en vaak is er een slotlied.

Kerkelijke ceremonie bruiloft muziek 

Bij een kerkelijke ceremonie worden gemiddeld zo’n 6 tot 8 nummers ten gehore gebracht op de volgende momenten: bij binnenkomst, een tussenzang, tijdens het ontsteken van de huwelijkskaars, tijdens klaarmaken van de tafel, tijdens de communie, het Ave Maria en een slotlied. Ook hier geldt dat het jullie bruiloft is, en daarom bepalen jullie welke muziek er op welk moment gespeeld wordt.

Corona

Uiteraard houd ik me aan de RIVM-richtlijnen. Ik kom daarom alleen en bouw ruim vantevoren alles op. Ik ruim pas op als alle gasten vertrokken zijn. Tijdens de ceremonie blijf ik op mijn plaats. Zo houd ik altijd ruim voldoende afstand van jullie en jullie dierbaren.

Heb je interesse? Neem dan contact met me op. Vul hiervoor onderstaand formulier in. Enkele demo’s vind je hier. Wie weet tot snel!

Klik op afspelen om mijn versie van ‘Fly me to the moon’ te beluisteren.

%d bloggers liken dit: