Live muziek voor ouderen

Met heel veel genoegen verzorg ik live muziek voor ouderen in verzorgingshuizen, verpleeghuizen en woongroepen. Op basis van uw wensen en mijn ervaring organiseren we samen een onvergetelijke ochtend of middag voor uw bewoners.

Muziek van vroeger en nu

Of het nu gaat om tijdloze klassiekers, Nederlandstalige hits of andere favoriete liedjes, mijn repertoire voor live muziek voor ouderen is gevarieerd en aanpasbaar aan de voorkeuren van uw publiek. Zo is er voor iedereen iets om van te genieten. Mijn optredens gaan verder dan alleen maar luisteren. Ik betrek de aanwezigen actief bij de muziek, waarbij meeklappen, meezingen en zelfs een dansje wagen mogelijk is. Uiteraard afhankelijk van de doelgroep.

Heeft een van de gasten een specifiek lied dat een speciale betekenis draagt? Laat het gerust weten. Ik sta open voor verzoeken. Is er een bewoner die zelf altijd heeft gezongen? Mijn meezingmicrofoon gaat altijd mee op pad!

Voorafgaand aan het optreden bespreek ik met u de doelgroep. De muzikale wensen van een afdeling Somatiek zijn bijvoorbeeld vaak anders dan bij een PG-afdeling. Zo komen we samen tot een keuze van het meest passende muzikale genre. Tijdens het optreden kan ik hier altijd flexibel mee omgaan als de sfeer of het publiek hierom vraagt. Door mijn ervaring heb ik inmiddels van de meest aangevraagde artiesten liedjes in mijn repertoire opgenomen.

Passende muziek betekent ook een passend geluidsniveau. Door de professionele geluidsapparatuur die ik zelf meeneem kan ik het geluidsniveau aanpassen aan het publiek en de ruimte. Zo kunnen alle gasten optimaal genieten van en meedoen met de muziek.

Wat kost het?

Live muziek voor ouderen mag niet te duur zijn. Daarom hanteer ik een prijs van 150 euro (incl. BTW) voor anderhalf uur entertainment. Uiteraard is een andere tijdsduur ook mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met me op. In overleg is heel veel mogelijk.

Klik hier om contact op te nemen