Act Helemaal Hollands

Helemaal Hollands
Helemaal Hollands

Geef je feest een beetje meer

Zoek je de perfecte act om je feest nèt dat beetje meer te geven? Met de act “Helemaal Hollands” kom ik naar wens 1 of 2 uur de beste/foutste Nederlandstalige feestmuziek spelen. Ik speel live, waarbij ik gebruik maak van de originele begeleidingsbanden en arrangementen. Omdat alles precies klinkt zoals het origineel, zijn een paar noten genoeg om het lied te herkennen. Polonaise en meezingen zijn daarom gegarandeerd!

De foutste Nederlandstalige feestmuziek

Ik zing de beste en/of foutste Nederlandstalige feestmuziek. Heb je liedjes die je zeker wilt horen? Laat het dan weten want (bijna) alles is mogelijk! Ik begeleid mezelf op mijn keyboard, waarbij de muziek klinkt zoals het origineel. Zo zorg ik er samen met jou voor dat sfeer en repertoire aansluiten op jouw wensen!

Het repertoire altijd op maat

Het repertoire wisselt sterk, want het is sterk afhankelijk van jouw wensen. Uiteraard is het mogelijk om vooraf een aantal nummers aan te leveren dat zeker niet mag ontbreken. De enige beperking is dat het Nederlandstalig moet zijn, het liefst natuurlijk goed fout. Een greep uit het repertoire:

  • Jij denkt maar dat je alles mag – Frans Duijts
  • Kali – Django Wagner
  • Links/Rechts – De Snollebollekes
  • Het dondert en het bliksemt – Guus Meeuwis
  • Bloed, zweet en tranen – André Hazes sr.
  • Leef – André Hazes
  • Apres ski medley – Koos Alberts
  • Schatje mag ik je foto – Gebroeders Ko
  • Even aan mijn moeder vragen – Bloem
  • Jij liet me vallen – Tino Martin

Interesse? Neem contact met me op via het formulier op deze site!

%d bloggers liken dit: