Sinterklaasgedichtenservice voor perfecte gedichten

Sinterklaas op het dak

Kom jij niet verder dan “Sinterklaas zat te denken…”? Geen nood! Ik help je graag met mijn Sinterklaasgedichtenservice voor perfecte gedichten. Kort of lang, ruim vantevoren of last minute? Het is geen probleem.

Wat houdt de Sinterklaasgedichtenservice in?

Zeker in deze tijd wil je graag een beetje extra aandacht besteden aan je Sinterklaasgedichten. Een persoonlijke touch nu we elkaar even minder kunnen zien. Om te zorgen dat je goed voor de dag komt op pakjesavond is er speciaal voor jou de Sinterklaasgedichtenservice. Aan de hand van de informatie die jij aanlevert schrijf ik een gedicht op maat. Hiervoor zijn er 3 mogelijkheden:

  • Sinterklaasgedicht S: een kort gedicht van maximaal 10 regels voor € 5,-.
  • Sinterklaasgedicht M: een goed gedicht van maximaal 1 A4-tje voor € 10,-.
  • Sinterklaasgedicht XL: een gedicht van maximaal 2 A4-tjes. Je steelt de show tijdens pakjesavond. En dat voor € 25,-.

Hoe werkt het?

Om een goed en persoonlijk gedicht te kunnen maken heb ik uiteraard wel wat informatie van je nodig. Naast de naam en een korte persoonsbeschrijving wil ik ook graag weten of het gedicht gekoppeld moet worden aan een cadeau. En zo ja wat het cadeau is. Voor het M/XL-gedicht is het leuk als je daarnaast een korte anekdote uit het afgelopen jaar meestuurt. Een goed Sinterklaasgedicht moet natuurlijk wel humor bevatten!

Ik ga vervolgens voor je aan de slag. Je kunt 1x een wijziging laten aanbrengen die ik gratis voor je aanpas. Het is tenslotte jóuw gedicht! Ik zorg er uiteraard voor dat het gedicht goed rijmt en dat het goed (voor)leesbaar is. Het gedicht is echt op maat gemaakt, dus geen standaard zinnen zoals “De Sint liep te denken wat hij jou zou schenken”. Het enige hulpmiddel dat ik gebruik is een rijmwoordenboek, dus geen op Google te vinden gedichten. Dat is uiteraard de service die je van mij mag verwachten!

Heb je interesse in de Sinterklaasgedichtenservice voor perfecte gedichten? Neem dan contact met me op via onderstaand formulier.

[contact-form-7 id="1307" title="Ik wil een Sinterklaasgedicht!"]
%d bloggers liken dit: