Menu Sluiten

Vanaf 1 juni mogen de terrassen weer open, en kleine feestjes zijn dan weer toegestaan. En wat er is er leuker, zeker in deze tijden van corona, dan live muziek? Goed nieuws: het kan weer! Uiteraard aangepast aan de corona-richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Voor het zeer gereduceerde tarief van € 75,- (excl. 9% BTW) kom ik een uur livemuziek maken op jouw terras of feestje. Ik heb hiervoor zelfs 3 verschillende arrangementen

  • Nederlands meezingarrangement
  • Gouwe ouwe arrangement
  • Allround arrangement met de muziekstijlen die jij kiest

Heb je interesse? Neem dan snel contact op!

Het kan dus echt, in tijden van corona live muziek. Zoals gezegd is het belangrijk dat we de richtlijnen van de overheid naleven. Ik blijf daarom op ruime afstand van het publiek. Ook mijn meezingmicrofoon blijft helaas even thuis. Maar niet getreurd: De fysieke afstand verkleinen we samen door aanstekelijke meezingers, bekende gouwe ouwe-liedjes of lekkere achtergrondmuziek.  Als vanouds zorg ik zo voor de juiste sfeer op jouw terras of jullie feest. Gezellig of intiem, lekker meezingen of even de zorgen vergeten.

Nederlands meezingarrangement

De polonaise kan nog even niet, maar meezingen wel! Dat is precies de garantie van dit arrangement. Een uur lang je stem hees brullen op de bekendste en foutste Nederlandstalige hits van vroeger en nu. André Hazes, Guus Meeuwis, Jan Smit, Django Wagner en Frans Duijts zijn enkele artiesten waarvan de bekendste liedjes in mijn repertoire zitten.

Gouwe ouwe arrangement

De jaren 60, 70 en 80. Kijk naar de Top2000 en je weet welke decennia de grootste hits voortbrachten. The Beatles, Elvis Presley, The Dire Straits, het zijn zomaar wat artiesten uit mijn uitgebreide repertoire. Grote hits of guilty pleasures, ze komen zeker voorbij in dit uur!

Allround arrangement

Kun je niet kiezen? Geen probleem: dan help ik je daarbij. Ik maak een mooie mix van Nederlandstalig en Engelstalige hits van vroeger en nu. Hier houdt iedereen van!

Heb je interesse? Neem dan snel contact op of klik hier voor een demo! Uiteraard zijn andere arrangementen ook mogelijk. 

%d bloggers liken dit: