42nd Avenue

“42nd Avenue heeft stijl en klasse. U treft ze aan tijdens sfeervolle diners en recepties, maar ook tijdens bruisende party’s. 42nd Avenue speelt muziek om naar te luisteren en om op te dansen. En daarnaast is 42nd Avenue in actie ook een lust voor het oog. Het is de combinatie van facetten die hen zo bijzonder maakt.”

De band
Samen met gepassioneerde muzikanten vormt Anita Leenders de band 42nd Avenue. Professionele muzikanten die onderling beschikken over de juiste chemie. En dat voelt u! Professionals met uitstraling en klasse die de show stelen met kwalitatief hoogstaande muziek. Voor iedere gelegenheid kiezen we de juiste samenstelling. Muziek op maat dus.

Boekingen voor 42nd Avenue verlopen via 42nd Avenue by Anita Leenders.

Repertoire
Evergreens, pop en sixties en niet te vergeten de hedendaagse toppers en bekende meezingers. Dien een verzoekje in en het gewenste nummer wordt ten gehore gebracht. Afhankelijk van de gelegenheid en uw wensen stellen we een programma samen. Samen zorgen we ervoor dat het een optreden wordt om nooit te vergeten.

Qualitytime
Van groots bedrijfsfeest tot jazzy easy listening op de achtergrond gedurende een sfeervol diner? Of liever latin, pop, funk & soul tijdens een bruiloft? Maar wil het publiek écht feest, dan zullen ze het krijgen ook! First class entertainment noemen we dat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: